top of page

Här är ett arkiv med saker vi har tagit fram åt NyföretagarCentrum. En del skulle behöva moderniseras med ny formgivning men finns med för att visa vad som finns att tillgå. Längre ner hittar du flera roll up och olika små "reklamfilmer".

Jobbar du på ett NyföretagarCentrum?

Vad behöver du hjälp med? Skicka ett mail eller ring Jan Adsjö på 0704539057Vi hjälper dig med webb, formgivning, logotyper m.m.

Nya "digitala" varianten av Eget Företags logo
Partnerprogram
Ung & Eget
Power Point-bakgrund
Diplom & badge
Människor med tankar
Fönsterskyltar
Människor med tankar
Ung och Eget
Bubblor
New in Sweden, 4-sidig
Fönsterskyltar
Checken!
NyföretagarCentrum
Mässan Eget Företag
Mässan Eget Företag
4-sidig broschyr
Människor med tankar
Mässan Eget Företag
Människor med tankar
Ung och Eget
NyföretagarCentrum
Mässan Eget Företag
Ung & Eget
Människor med tankar
Roll up

Det finns olika varianter på roll up. Smidigast är om vi levererar en tryckfärdig pdf till någon som printar i närheten av dig.

All Videos
Sök videoklipp...
Bannerfilm Eget Företag 2017
00:28
Spela video
NyföretagarCentrum New in Sweden
00:15
Spela video
Bannerfilm Eget Företag 2018
00:26
Spela video
Bannerfilm "Låt drömmen bli verklighet – Starta Eget"
00:24
Spela video
anne marbrandt.jpg

Anne Marbrandt
VD, NyföretagarCentrum Öresund

Vi har anlitat Spoil Design under flera års tid till i verksamheten förekommande layout-uppdrag; trycksaker, bildmontage, rollups osv. Vi upplever snabb, personlig service till sympatisk prissättning. Detta gör att vi ofta och helhjärtat rekommenderar Spoil Design till andra.

Marianne Bogle 400x400 grey.jpg

Marianne Bogle
Executive Director, CSR Sweden

CSR Sweden är en mindre organisation som jobbar brett med hållbarhetsfrågorna och lägger mycket fokus på innehåll som är av substans så är det ett enormt värde att få hjälp någon som paketerar, kommunicerar våra aktiviteter. Vid varje samarbetstillfälle så vet jag att leveransen från Janne kommer vara av högsta kvalitet. Att det sedan går blixtsnabbt gör inte saken sämre. Vi har haft ett samarbete över många år och jag är mer än nöjd.

IMG_3797_edited.jpg

Dag Ankersen
Projektledare och Teamleader, JS Sverige

JS Sverige är en kommunikationsbyrå som levererar kompletta kommunikationspaket till kunder över hela Sverige. Vi är mycket stolta över samarbetet med Spoil och Jan Adsjö som vid varje samarbete levererar högklassiga layouter. God kommunikation, innovationslusta och ett tydligt resultatfokus är viktigt för oss på JS Sverige och Janne passar perfekt in, där han alltid gör det lilla extra som lyfter produkten ytterligare. Jag kan varmt rekommendera Spoil för grafiska uppdrag och kan tala för alla projektledare på JS Sverige när jag säger att vi är väldigt glada över att ha Janne att vända oss till.

Enkla bannerfilmer för NyföretagarCentrum

Filmer som använts på Facebook för att promota mässan Eget Företag bland annat.

Vi tar gärna fram något nytt!

bottom of page